Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is opgeslagen in Mijn Studiekeuze.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.

Marketing & Communicatie

Laatst gewijzigd op 1 september 2023
De dienst Marketing & Communicatie (M&C) adviseert over interne, externe en ACTA-brede communicatie (ook wel: corporate communicatie).

M&C is verder verantwoordelijk voor het uitvoeren van communicatieactiviteiten die aansluiten op het ACTA-jaarplan. En maakt, beheert en bewaakt daarnaast de content en het beleid van onze corporate communicatiekanalen: ACTA.nl, informatieschermen, nieuwsbrieven, magazines en ACTA op sociale media.  

Waarmee kan M&C je helpen?  

De dienst M&C kan je onder andere helpen: 

  • bij het verspreiden van ACTA-nieuws en ACTA-evenementen: ACTA-breed of extern.  
  • als je advies nodig hebt op het gebied van communicatie, bijvoorbeeld over: de inzet van communicatiemiddelen, over (eenvoudig) taalgebruik, mediacontacten, de huisstijl en het bereiken van bepaalde communicatiedoelen zoals: ACTA-brede veranderingen of reputatie.  
  • als je advies nodig hebt over de communicatie rond een corporate project binnen de kerntaken (onderwerpen): bedrijfsvoering, onderwijs, onderzoek, valorisatie en zorg.    
  • als je vragen of advies nodig hebt over ACTA.nl, bijvoorbeeld als je iets niet kunt vinden, iets aangepast wilt hebben of een nieuw onderdeel wilt (laten) toevoegen. 

Wie werken er bij M&C? 

Bij de dienst M&C werken een diensthoofd, 1 communicatiemedewerker, 1 hoofdredacteur (contentmanager) en 2 communicatieadviseurs. De medewerkers van M&C staan dicht bij het onderwijs, onderzoek en de patiëntenzorg van ACTA en werken daarnaast samen met de communicatieafdelingen van de UvA en de VU.  

Marketing & Communicatie (M&C)

Bij de dienst M&C werken, op alfabetische volgorde:

Angela Oudejans (zij/haar)

Communicatiemedewerker - Angela ondersteunt M&C bij het maken van content en uitvoeren van communicatieprojecten. Ze zorgt daarnaast voor interne communicatiemiddelen zoals: de ACTA Info en informatieschermen. Benader haar voor: social media, videoproductie en copywriting.

Portretfoto van Angela Oudejans

Anke Brouwer (zij/haar)

Hoofdredacteur (contentmanager), Communicatieadviseur Valorisatie & Wetenschap - Anke is als hoofdredacteur verantwoordelijk voor de kwaliteit - tekst, beeld, toegankelijkheid - van onze communicatiemiddelen, zoals: ACTA.nl en ACTA Info. Ze adviseert over: online, eenvoudig én journalistiek schrijven, en wetenschapscommunicatie.

Portret Anke Brouwer, beeld: Hashem Pilehvar

Bart Leeuwenburgh MBA

Diensthoofd Marketing & Communicatie - Bart is als manager eindverantwoordelijk voor de dienst en tegelijkertijd strategisch gesprekspartner voor bestuur en management.

Portretfoto van Bart Leeuwenburg, fotografie: Dirk Gillissen.

Marian Sluijs MBA (zij/haar)

Communicatieadviseur Zorg & Bedrijfsvoering , Projectleider Implementatie Huisstijl - Marian adviseert over de communicatie van ACTA-brede projectdoelen en veranderplannen en voert dit uit, samen met haar collega’s binnen M&C. Ze werkt daarnaast mee aan het communicatiebeleid, branding, en de dagelijkse communicatieactiviteiten.

Portretfoto van Marian Sluijs, fotografie: Dirk Gillissen.

Nicole Lemmen (zij/haar)

Communicatieadviseur Onderwijs - Nicole adviseert over, en begeleidt, de communicatie van projecten, campagnes, programma’s en voorlichtingsactiviteiten binnen het onderwijs. Ze werkt daarnaast mee aan communicatiebeleid en dagelijkse communicatieactiviteiten.

Dienst Marketing & Communicatie (M&C)

Neem gerust contact met ons op.

Locatie: 6N-24

Waarmee kunnen we je nog meer mee helpen?

Kijk op onze teampagina.