Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is bewaard in Mijn studiekeuze.
Deze opleiding kan niet bewaard worden.
Je bent nog niet ingelogd in Mijn studiekeuze. Log in of maak een account aan om jouw opleidingen op te slaan.
Er gaat iets mis, probeer het later nog een keer.

ACTA-onderzoekers winnen IADR-awards

2 augustus 2021
Naast prof. dr. Bruno Loos vielen ook prof. dr. Fridus van der Weijden en prof. dr. Dagmar Else Slot in de prijzen bij de IADR.

Prof. dr. Fridus van der Weijden heeft de IADR/ Periodontal Research Group Award in 'Innovative approaches to prevention and non-surgical treatment of periodontal and peri-implant diseases' gewonnen. Het is een erkenning voor onderzoekers die innovatieve en belangrijke bijdragen hebben geleverd op het gebied van preventie en niet-chirurgische behandeling van parodontitis en peri-implantitis. Een kandidaat moet fundamenteel en/of klinisch onderzoek hebben verricht en er wordt een afweging gemaakt tussen de kwaliteit van wetenschappelijke publicaties en de impact van het onderzoek op de ontwikkeling van kennis en behandelstrategie├źn.

Prof. dr. Dagmar Else Slot heeft de 'IADR Oral Health Research Award' ontvangen, die wordt uitgereikt door de Oral Health Research Group. Het doel van de prijs is het erkennen van verdienstelijk onderzoek waarbij de voorkeur wordt gegeven aan een mondhygi├źnist. Het onderzoeksportfolio wordt beoordeeld als onderzoek binnen het brede domein mondgezondheid.

Prof. dr. Bruno Loos won ook een prestigieuze IADR-prijs, hierover schreven we eerder dit artikel.