Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is bewaard in Mijn studiekeuze.
Deze opleiding kan niet bewaard worden.
Je bent nog niet ingelogd in Mijn studiekeuze. Log in of maak een account aan om jouw opleidingen op te slaan.
Er gaat iets mis, probeer het later nog een keer.

Zorgdirecteur Dyonne Broers vertrekt bij ACTA

15 maart 2022
Na bijna 5 jaar werkzaam te zijn geweest als Zorgdirecteur, neemt Dyonne Broers per eind mei 2022 afscheid van ACTA. Dyonne wordt vanaf 1 juni bestuurder bij Huisartsenposten Rijnmond.

De afgelopen jaren heeft Dyonne het zeer uitgebreide takenpakket binnen het Zorginstituut geleid. Het zijn niet altijd even gemakkelijke jaren geweest, zeker met de komst van de pandemie was het geregeld flink terug- en opschakelen. Broers over haar aanstaande vertrek: 'Met veel plezier en energie heb ik binnen ACTA mooie jaren gekend. Zo ben ik ontzettend trots op het programma Digital Oral Care en op de verbetering van de zorgkwaliteit en -logistiek'.

Decaan Elsbeth Kalenderian betreurt het vertrek maar heeft alle begrip voor deze mooie carrièrestap. Kalenderian: 'Namens heel ACTA kan ik zeggen dat we dankbaar zijn voor de mooie resultaten die Dyonne de afgelopen jaren heeft neergezet voor ACTA. Zij is bij uitstek een vakvrouw en een heel prettige collega om mee samen te werken. We gaan haar enthousiasme en visie op de mondzorg missen. Ik wens haar namens alle collega’s veel succes toe met haar nieuwe baan'.

Over Dyonne's nieuwe baan
Huisartsenposten Rijnmond bestaat vóór en dóór huisartsen. In 1998 opgericht door de huisartsen in de regio Rijnmond om ervoor te zorgen dat patiënten in 24/7 terecht kunnen bij de huisarts voor spoedeisende zorg. Inmiddels is Huisartsenposten Rijnmond uitgegroeid tot een organisatie waar meer dan 1000 huisartsen, basisartsen, verpleegkundig specialisten, ruim 220 triagisten en baliemedewerkers en 40 medisch chauffeurs ervoor zorgen dat de patiënt bij spoed in juiste handen is.