Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is bewaard in Mijn studiekeuze.
Deze opleiding kan niet bewaard worden.
Je bent nog niet ingelogd in Mijn studiekeuze. Log in of maak een account aan om jouw opleidingen op te slaan.
Er gaat iets mis, probeer het later nog een keer.

AskIT ruilt VU IT per 25 oktober in voor het Serviceportaal

21 september 2022
De knop IT-services staat er al, maar wie op het Serviceportaal de diensten van IT nodig heeft, komt nu nog uit op askIT. Vanaf dinsdag 25 oktober verhuizen de IT-diensten van askit.vu.nl naar services.vu.nl.

De voornaamste wijzigingen op een rijtje:

  • Je vindt straks de diensten van FCO, HRM én IT op 1 plek: services.vu.nl. Daarnaast krijg je inzicht in openstaande zaken, zoals onderhoud of storingen. De indeling van de IT-diensten wordt  anders dan je gewend bent.
  • Het ‘mailen’ naar IT wordt vervangen door formulieren. De formulieren die je gebruikt om bijvoorbeeld zaken aan te vragen, zien er anders uit. Ze zijn bovendien ‘slimmer’ opgezet, zodat ze sneller voor een oplossing zorgen.
  • Het UCIT-nummer van een aanvraag, gaat van naam veranderen. Met dit nummer kan de Servicedesk IT snel je aanvraag terugvinden.
  • Leidinggevenden en budgethouders staan standaard ingesteld als goedkeurders van IT-aanvragen. Goedkeuringen worden zichtbaar in de takenlijst op je Dashboard in ACTA.nl en in het Serviceportaal. Leidinggevenden en budgethouders die de goedkeuring willen delegeren, kunnen dit binnenkort via services.vu.nl regelen.

Optimalisatie Bedrijfsvoering/MARS

Vraag over het project?

(06) 21 17 09 43

Vraag over een selfservice?