Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is bewaard in Mijn studiekeuze.
Deze opleiding kan niet bewaard worden.
Je bent nog niet ingelogd in Mijn studiekeuze. Log in of maak een account aan om jouw opleidingen op te slaan.
Er gaat iets mis, probeer het later nog een keer.

Drie leidinggevende posities ingevuld

26 juli 2022
ACTA is verheugd dat drie leidinggevende posities binnen ACTA zijn ingevuld.

Hoofd Kliniek Algemene Mondzorg (KAM)

Peter Wetselaar is per 1 oktober benoemd als hoofd van KAM. Peter is nu werkzaam als opleidingsdirecteur OHS en profieldirecteur OPD. En zal in zijn functie de ingezette lijn voortzetten om rust te brengen, de sfeer te verbeteren en een hecht team van de masterkliniek te maken. Ook zal hij de verbinding naar de secties verder versterken. Peter zal als eerste stap betrokken zijn bij de invulling van de functie Chef de Clinique KAM. 

Directeur Onderzoek

Cees Kleverlaan is per 1 september 2022 voor vijf jaar benoemd als directeur Onderzoek. Hij zal het bestuur versterken als directeur op parttime basis. Cees is nu sectievoorzitter Tandheelkundige Materiaalwetenschappen (TM). Hij zal het sterke onderzoeksprofiel van ACTA verder gaan uitbouwen en met daarbij ook aandacht voor kansen voor externe onderzoeksfinanciering en valorisatie. Cees zal de komende periode zijn huidige leidinggevende taken overdragen en stoppen als sectievoorzitter TM. De andere dagen blijft hij nog wel werkzaam in de sectie TM. 

Afdelingsvoorzitter a.i.

Frank Lobbezoo is bereid gevonden om het bestuur te versterken per 1 september als afdelingsvoorzitter ad interim. Deze rol zal Frank parttime gaan invullen, samen met Peter Bosman die deze rol sinds 1 april alleen waarneemt. De functie is op ad interim-basis omdat een organisatie-aanpassing via clustering wordt overwogen. Frank blijft daarnaast werkzaam als sectievoorzitter OPD.

Zodra de nieuwe studentassessor per 1 september 2022 is benoemd, is het bestuur van ACTA weer compleet.

Het bestuur wenst allen veel succes in hun nieuwe functie dan wel rol en zijn blij dat deze plekken nu zijn ingevuld, zodat we met volle kracht de uitdagingen in het nieuwe collegejaar aankunnen.

Bestuurssecretaris

Marja Mulder