Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is opgeslagen in Mijn Studiekeuze.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.

In Memoriam Tiddo Folmer

20 februari 2023
Met pijn in het hart moeten wij geheel onverwachts afscheid nemen van onze buitengewoon vakkundige en zeer geliefde oud ACTA-docent van de sectie Parodontologie: Tiddo Folmer. Hij overleed op 11 februari 2023.

Hij was ruim 45 jaar verbonden aan ACTA, naast zijn eigen praktijk. De laatste 20 jaar heeft hij zo'n 55 parodontologen opgeleid in de orale implantologie. Hij had een enorm warme en persoonlijke band met alle medewerkers en al zijn 'postgraduate' studenten. Zijn warme hart voor patiëntenzorg werd niet alleen door zijn patiënten gevoeld, maar was ook een belangrijke inspiratiebron voor zijn studenten en collega’s. Zonder enige uitzondering is iedereen hem buitengewoon dankbaar voor zijn collegialiteit, en vakkundige begeleiding. 

We zullen zijn opgewekte, vrolijke en uitbundige persoonlijkheid vreselijk missen. Hij laat een diepe indruk achter op ons professionele en persoonlijke leven. Onze gedachten en medeleven gaan uit naar zijn vrouw Thera, kinderen Hester en Joris, hun partners en de kleinkinderen. 

Namens de gehele sectie Parodontologie van ACTA, de (oud-)stafleden en parodontologen, mondhygiënisten en assistenten, de (oud-)voorzitters en (oud-)opleiders Frank Abbas, Wouter Beertsen, Monique Danser, Marja Laine, Bruno Loos, Ubele van der Velden.