Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is opgeslagen in Mijn Studiekeuze.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.

Annemiek Rollman wordt opleidingsdirecteur bachelor Tandheelkunde

31 januari 2024
Annemiek Rollman volgt vanaf 1 februari Geerling Langenbach op als de nieuwe opleidingsdirecteur bachelor Tandheelkunde. Het bestuur is erg blij met haar benoeming. Geerling blijft betrokken bij de invoering van het nieuwe curriculum Tandheelkunde.

Annemiek werkt sinds 2003 bij ACTA, eerst als promovendus en orofaciaal fysiotherapeut, later ook als coƶrdinator van de lijn Professionele Ontwikkeling.

Als opleidingsdirecteur is ze onder andere verantwoordelijk voor het invoeren van het nieuwe bachelor curriculum en zal ze extra aandacht geven aan de onderwijsvisie van ACTA. Daarin staat dat ACTA studenten in staat stelt 'zichzelf te ontwikkelen door het bieden van een veilige en stimulerende leeromgeving door competentiegericht, research-based en activerend onderwijs te geven. Hierbij nemen levenslang leren, samenwerkend leren, (zelf)reflectie, communicatie, en het geven en ontvangen van feedback een centrale plaats in en is er specifieke aandacht voor de motivatie, ambitie en diversiteit van de studenten, docenten en patiƫnten.'