Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is opgeslagen in Mijn Studiekeuze.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.

Geen wachtlijst voor een beugelbehandeling

19 maart 2024
Heeft u of uw patiënt interesse in een beugel? Bij ons kan jong en oud direct terecht voor een gesprek om een beter beeld te krijgen van uw wensen of die van uw patiënt.

Patiënten worden in onze kliniek Orthodontie behandeld door een enthousiast team van 14 tandartsen in opleiding tot orthodontist (AIOS). De AIOS werkt samen met een ervaren team van stafleden en supervisoren. We werken ook samen met de Stichting voor Bijzondere Tandheelkunde (SBT), met verschillende chirurgen mond, kaak en aangezicht en met collega’s van andere tandheelkundige vakgebieden zoals: wortelkanaalbehandelingen, kindertandheelkunde en parodontologie. Als patiënt, geeft de behandelaar u persoonlijke aandacht en u ziet steeds dezelfde behandelaar.

Voor het beste persoonlijke behandelplan, is er regelmatig intercollegiaal overleg. Daarnaast hebben we extra vakkennis op het gebied van schisispatiënten, syndromale patiënten en andere bijzondere patiëntengroepen. Bij ons is iedereen welkom.

Patiënten kunnen bij ons terecht met én zonder verwijzing. Aanmelden kan via 020 - 598 03 80 of via orthodontie@acta.nl.