Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is opgeslagen in Mijn Studiekeuze.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.

Terugkijken en vooruitkijken op de ACTA-alumnidag

19 september 2024
Wilt u oud-medestudenten ontmoeten? En tegelijk meer weten over de toekomst van de tandheelkunde? Kom dan naar de ACTA-alumnidag.

ACTA bestaat dit jaar 40 jaar, een goed moment voor een alumnidag, want: 'Soms moet je even weg zijn om het verschil te zien’. Tijdens de alumnidag op 16 november is er voldoende tijd om oud-medestudenten te zien en te spreken met een inspirerend programma waarin we terugblikken en vooruitblikken. Bent u er ook bij?

Inspirerend programma

In het programma zitten verschillende toonaangevende experts die onder andere vertellen over het inkorten van de opleiding van 6 naar 5 jaar, het tandartsentekort, verzekerde zorg, de overgang van ZPP-er naar loondienst en de financiering van opleidingen. Gastspreker internist en hoogleraar geneeskunde Marcel Levi vertelt over de digitale transformatie in de zorg. Onze onderzoekers vertellen over proefdiervrij onderzoek en het belang van speeksel voor de mondgezondheid. Er is een paneldiscussie over de uitdagingen in de mondzorg. 

De dag begint in het VU-hoofdgebouw en we sluiten deze af met een feestelijk samenzijn in de hal van ACTA. Ook kunt u zich laten rondleiden door het ACTA-gebouw.

Meer informatie en inschrijven

U vindt alle informatie over het programma en de sprekers op de website van ACTA Dental Education (ADE). Schrijf u snel in via alumnidag-symposium.

ACTA Dental Education organiseert de alumnidag samen met ACTA. Neem contact op via e-mail paot@acta.nl wanneer u vragen heeft over de dag of uw deelname.

Voor

1e-jaarsstudenten Medewerkers (inlog) Media en pers Studenten (inlog) Zij-instromers

Direct naar

Mediatheek Schrijfwijzer Studiegids Werken bij ACTA Zenya (inlog)

Contact

Contact algemeen Contact patiënten Personenzoeker (inlog)

Service

Huisstijl (inlog) Servicedesk HR (inlog) Servicedesk IT Serviceportaal VU (inlog)
Privacy statement Disclaimer Colofon ACTA.nl Cookie Settings

Copyright © 2024 - Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam - ACTA is een samenwerkingsverband van VU en UvA