Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is opgeslagen in Mijn Studiekeuze.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.

Excellent en Inspirerend Onderwijs

Programma Excellent en Inspirerend Onderwijs leidt op tot de ACTA-tandarts van de toekomst.

ACTA leidt studenten op tot bevlogen, toekomstbestendige en maatschappelijk georiënteerde tandartsen. Tandartsen die optimaal zijn toegerust om als empathische, zelfverzekerde, klinisch vaardige en academisch geschoolde zorgverleners te werken. Samenwerking met patiënten en zorgverleners staat hoog in het vaandel en het bereiken en behouden van een optimale mondgezondheid als onderdeel van de algemene gezondheid staat centraal. 

Een afgestudeerde ACTA-tandarts beschikt over een solide wetenschappelijke basis, academische kennis en vaardigheden. Bij ACTA word je tandarts van de toekomst. 

Inspirerend onderwijs is belangrijk. Excellent onderwijs essentieel. Dat is de basis van ons curriculum en daar zijn we trots op. Wij zorgen ervoor dat onze studenten kunnen studeren en werken in een optimale omgeving. Dat ze kunnen oefenen in een perfect geoutilleerde (pre) klinische omgeving met de beste apparatuur. Wil je weten hoe we ons onderwijs vormgeven, wie verantwoordelijk is in de projecten en deelprojecten en welk eindresultaat we met elkaar nastreven? We vertellen je er graag meer over op de projectpagina’s Nieuw Curriculum Tandheelkunde, Portfolio en Activerend Onderwijs/TLC. Bekijk hier de programmastructuur.

Zo zijn we samen onderweg naar Excellent en Inspirerend Onderwijs.

Nieuws

Interviews

Lees meer over de expertisegroep Activerend Onderwijs/TLC

Excellent en Inspirerend Onderwijs

m.l.van.engelenburg-hanekom@acta.nl

Bekijk de contactinformatie van ACTA

Contactpersoon