Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is bewaard in Mijn studiekeuze.
Deze opleiding kan niet bewaard worden.
Je bent nog niet ingelogd in Mijn studiekeuze. Log in of maak een account aan om jouw opleidingen op te slaan.
Er gaat iets mis, probeer het later nog een keer.

Diensten

Deze ondersteunende diensten vallen onder de bedrijfsvoering van ACTA:
 • Human Resource Management
  De dienst Human Resource Management is verantwoordelijk voor personeelszaken en beantwoordt vragen over o.a. salarissen, doorstroommogelijkheden en loopbaanbegeleiding. Personeelsleden van ACTA kunnen via het intranet regelingen, formulieren, publicaties en aanmeldingsformulieren raadplegen. Voor meer informatie kunt u telefonisch of per mail contact opnemen via (020) 598 0306 of servicedesk.hrm@acta.nl.
 • Finance & Control
  De dienst Finance & Control (F&C) is verantwoordelijk voor alle financiële werkzaamheden binnen ACTA. De algemene inkoopvoorwaarden van ACTA kunt u hier downloaden: Algemene Inkoopvoorwaarden ACTA. Voor meer informatie kunt u telefonisch of per mail contact opnemen via (020) 598 0888 of info@acta.nl.
 • Facilitaire Dienst
  De Facilitaire Dienst is verantwoordelijk voor het gebouwbeheer, de gebouwinstallaties en de services. De dienst is ook verantwoordelijk voor de Bedrijfshulpverlening. Personeelsleden van ACTA kunnen via het intranet de diverse diensten en services raadplegen. Voor meer informatie kunt u bellen met (020) 59 80220 of mailen naar: servicedesk.fd@acta.nl.
 • Marketing & Communicatie
  De dienst Marketing & Communicatie houdt zich bezig met de interne, externe en corporate communicatie van ACTA. Bijvoorbeeld de communicatie richting medewerkers, journalisten of patiënten. Daarvoor maakt de dienst onder andere gebruik van verschillende communicatiemiddelen, zoals de website, het intranet, nieuwsbrieven en magazines. Voor meer informatie kunt u mailen naar communicatie@acta.nl. Acquisitie stellen wij niet op prijs.
 • Afspraken & Informatie
  De dienst Afspraken & Informatie (A&I) is verantwoordelijk voor een goed verlopend en effectief afsprakenproces en ondersteunt daarmee de zorgverleners van ACTA (stafbehandelaars en studenten). Voor meer informatie kunt u terecht op Patiëntenzorg of contact opnemen via (020) 598 03 80 of info@acta.nl.