Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is opgeslagen in Mijn Studiekeuze.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.

Onderzoeksinstituut

Onderzoeksinstituut

Het onderzoeksinstituut (OZI) van ACTA is verantwoordelijk voor het onderzoek binnen de faculteit.

Van angst voor de tandarts tot de genezende werking van speeksel, met divers onderzoek reageert het OZI op maatschappelijke ontwikkelingen. Ze adviseert onderzoekers over de organisatie van hun onderzoek, en brengt onderzoeken die een maatschappelijke invloed hebben onder de aandacht. ACTA-wetenschappers hebben een uitgebreid netwerk van internationale contacten en publiceren in belangrijke wetenschappelijke tijdschriften en ACTA staat met het onderzoek zelfs nummer 2 in de QS World Ranking

Het OZI is opgedeeld in 2 hoofdprogramma’s: ‘Oral infection and inflammation’ en ‘Oral Regenerative Medicine’ en spreekt namens ACTA tijdens bijeenkomsten over onderzoek van de VU en UvA. Het OZI is er ook voor promovendi. Ze regelt praktische dingen en geldzaken voor het doen van onderzoek. 

Team

Directeur onderzoek
Cees Kleverlaan

Programmaleider
Egija Zaura
Cees Kleverlaan

Hoofd ondersteuning onderzoek
Erik van Aerts

Beleidsmedewerker
Tijmen Münker

Promoveren

ACTA biedt PhD-studenten een uitdagende start van hun loopbaan. Binnen de onderzoeksprogramma’s wordt klinisch onderzoek gedaan én fundamenteel medisch-biologisch onderzoek. Het OZI regelt de registratie van alle promovendi, bewaakt het hele proces en helpt bij de voorbereiding van de verdediging van het proefschrift. Het OZI houdt zich - naast praktische dingen en helpen met geldzaken - ook bezig met:

Onderzoeksinstituut

ACTA t.a.v. Directeur Onderzoek

Locatie: 6N-18
Gustav Mahlerlaan 3004
1081LA Amsterdam

Contactpersoon

Portretfoto Cees Kleverlaan