Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is bewaard in Mijn studiekeuze.
Deze opleiding kan niet bewaard worden.
Je bent nog niet ingelogd in Mijn studiekeuze. Log in of maak een account aan om jouw opleidingen op te slaan.
Er gaat iets mis, probeer het later nog een keer.

Eerste afspraak

Laatst gewijzigd op 20 juli 2021
Uw eerste afspraak bij ACTA heet een aannameconsult. Dat is uw eerste afspraak bij ACTA. Tijdens die afspraak bekijken we uw gebit en onderzoeken we of we iets voor u kunnen betekenen.

Het is mogelijk dat u vanwege bepaalde problemen met uw gebit de volledige aandacht van een tandarts of specialist nodig heeft. Dan adviseren we u naar een andere tandarts te gaan. Is een behandeling aan uw gebit te ingewikkeld voor onze studenten? Dan kunt u terecht in een van onze speciale klinieken.

Wat moet u meenemen naar uw eerste afspraak?

Voor uw eerste afspraak gaat u naar de balie op de begane grond. Daar controleren ze uw gegevens, zodat we u zo goed mogelijk kunnen helpen. Bij de balie laat u de volgende documenten zien:

  • uw paspoort of identiteitskaart;
  • uw verzekeringspas of uw verzekeringspapieren;
  • een overzicht van de medicijnen die u gebruikt.

Kosten eerste afspraak

Uw eerste afspraak brengen wij als een probleemgericht consult (C13) in rekening. Zijn er tijdens de eerste afspraak ook röntgenfoto’s gemaakt of was een behandeling nodig? Dan komt dat ook op de rekening te staan. Het komt voor dat u om bepaalde redenen geen patiënt van ACTA wordt. Bijvoorbeeld omdat u vanwege de problemen met uw gebit de volledige aandacht van een tandarts of specialist nodig heeft. Dan hoeft u het probleemgericht consult (C13) en ook de röntgenfoto’s niet te betalen. We adviseren u dan een andere tandarts te zoeken.

U wordt opgeroepen voor een nieuwe afspraak

Bent u na de eerste afspraak patiënt bij ACTA geworden? Dan nemen wij telefonisch contact met u op voor een nieuwe afspraak. Soms kan dat even duren. Bijvoorbeeld als er een periode geen onderwijs wordt gegeven, zoals vlak voor de zomervakantie.