Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is bewaard in Mijn studiekeuze.
Deze opleiding kan niet bewaard worden.
Je bent nog niet ingelogd in Mijn studiekeuze. Log in of maak een account aan om jouw opleidingen op te slaan.
Er gaat iets mis, probeer het later nog een keer.

Vertrouwelijke berichten via ZIVVER

Laatst gewijzigd op 27 augustus 2021
ACTA gebruikt ZIVVER voor het versturen van privacygevoelige informatie. 

ACTA gebruikt zivver

ACTA gebruikt ZIVVER voor het versturen van privacygevoelige informatie. Zo weten we zeker dat we veilig met u e-mailen, chatten en bestanden uitwisselen. ZIVVER is een Nederlands bedrijf dat anders is dan andere oplossingen omdat het makkelijk in het gebruik is en heel veilig. ZIVVER versleutelt berichten met vertrouwelijke inhoud zoals patiĆ«ntgegevens, BSN-nummers of gevoelige gegevens. Op deze manier kunnen alleen verzender en ontvanger bij de informatie.

Wat merkt u van het gebruik van zivver?

U ontvangt beveiligde e-mails via ZIVVER van ons. U krijgt deze berichten gewoon in uw e-mail. Als u zelf geen ZIVVER gebruikt, bevat de e-mail een link naar een beveiligde website waarvoor u een SMS of wachtwoord ontvangt om het bericht te lezen. U hoeft geen ZIVVER account te maken om het bericht te lezen of om erop te reageren. In dit filmpje ziet u hoe iemand zonder ZIVVER-account een bericht ontvangt en leest. Zelf een (gratis) ZIVVER-account maken is erg gemakkelijk en zorgt ervoor dat u niet elke keer een code in hoeft te vullen. Met een eigen account kunt u ook veilig dingen versturen via ZIVVER, bijvoorbeeld direct vanuit Outlook.

Geef wijzigingen door

Het is belangrijk dat u wijzigingen in uw e-mailadres of telefoonnummer direct aan ACTA doorgeeft. Op deze manier kunnen wij veilig met u in contact blijven. U kunt ons via het contact en inschrijfformulier op de website  op de hoogte stellen van wijzigingen.

Meer informatie

Meer informatie over ZIVVER vindt u op www.zivver.nl en support.zivver.com. In ons privacystatement patiĆ«ntgegevens leest u meer over de manier waarop wij met uw gegevens omgaan.