Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is bewaard in Mijn studiekeuze.
Deze opleiding kan niet bewaard worden.
Je bent nog niet ingelogd in Mijn studiekeuze. Log in of maak een account aan om jouw opleidingen op te slaan.
Er gaat iets mis, probeer het later nog een keer.

Onderwijsbalie

Meer informatie over de onderwijsbalie

Vanwege de uitbraak van het coronavirus werken alle medewerkers van het onderwijsbureau thuis. Hierdoor zijn wij beperkt telefonisch bereikbaar. Op maandag tot en met vrijdag kan je tussen 12.00 en 13.00 uur het onderwijsbureau voor dringende vragen telefonisch bereiken via: (020) 598 08 45.

Geen dringende vraag? Stuur dan een mail naar: onderwijsbalie@acta.nl. Als het niet mogelijk is om jouw vraag per e-mail te beantwoorden, dan vragen wij jou om een telefoonnummer te mailen. Een medewerker van het onderwijsbureau neemt dan zo snel mogelijk contact met jou op.

Afstuderen (Bachelor en Master)

 • Bachelorbul-aanvraag

  Bij de aanvraag voor de bachelor moet een ingevulde blauwe kaart (afstudeerkaart Bachelor tijdelijke procedure) digitaal meegestuurd worden; een aantal handtekeningen op deze blauwe kaart wordt opgevraagd door het onderwijsbureau. De bachelor aanvragen is alleen mogelijk als alle studiepunten (179) van het bachelor programma zijn geregistreerd met uitzondering van Professioneel Gedrag. Het is momenteel nog niet bekend of de bachelor bul wordt opgestuurd of dat deze kan worden opgehaald op een afgesproken tijdstip. Voor vragen hierover kun je contact opnemen met de examencommissie via: examencommissieonderwijs@acta.nl
 • Masterbul-aanvraag

  Bij de aanvraag voor de master moet een ingevulde groene kaart (afstudeerkaart Master tijdelijke procedure) digitaal meegestuurd worden; een aantal handtekeningen op deze groene kaart wordt opgevraagd door het onderwijsbureau. De master aanvragen is alleen mogelijk als alle studiepunten van het master programma zijn geregistreerd. Er worden op dit moment op zeer beperkte schaal buluitreikingen gepland. Voor vragen hierover kun je contact opnemen met de examencommissie via: examencommissieonderwijs@acta.nl.

Datum Judicium (Bachelor en Master)

 • woensdag 30 juni 2021
 • vrijdag 30 juli 2021
 • dinsdag 31 augustus 2021
 • Na deze deadlines worden de aanvragen afgehandeld door het onderwijsbureau. Een student die bijvoorbeeld op 1 november zijn kaart opstuurt, wordt niet meer meegenomen in het judicium van 30 oktober maar die van 30 november. Dit heeft geen invloed op de afstudeerdatum want de afstudeerdatum is de datum van het laatst behaalde vak.

Andere vragen

 • Heb je een vraag over cijferregistratie, afstuderen, ACTA/VUweb  en vak en/of (her)tentamen aanmeldingen? Stel dan eerst je vraag via ons e-mailadres onderwijsbalie@acta.nl
 • Heb je vragen over het rooster of de groepsindeling? Mail dan naar: planningsbureau@acta.nl. Is je vraag dringend? Bel dan: Bachelor (020) 598 01 54, Master (020) 598 0692/0285, OHS (020) 598 03 41
 • Wil je een afspraak maken met een studieadviseur? Ga dan naar: Studieadviseurs
 • Ben je te laat met aanmelden voor een tentamen? Neem dan contact op met de examencommissie
 • Boeken of artikelen nodig? Mail dan naar mediatheek@acta.nl
 • Wil je een melding doen van een (mogelijke) corona-besmetting? Stuur dan een e-mail naar zorgbeleid@acta.nl.
 • Heb je vragen die te maken hebben met corona of de maatregelen? Stuur dan een e-mail naar coronavragen@acta.nl.

Formulieren en documenten 

Voorlichtingsvideo 

In de voorlichtingsvideo van de onderwijsbalie wordt in het kort uitgelegd waarvoor je terecht kunt bij de Onderwijsbalie.

Onderwijsbalie

020 - 59 80845 (maandag t/m vrijdag tussen 12.00 - 13.00 uur) 

Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam
Gustav Mahlerlaan 3004
1081 LA Amsterdam