Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is bewaard in Mijn studiekeuze.
Deze opleiding kan niet bewaard worden.
Je bent nog niet ingelogd in Mijn studiekeuze. Log in of maak een account aan om jouw opleidingen op te slaan.
Er gaat iets mis, probeer het later nog een keer.

Mediatheek

Laatst gewijzigd op 16 september 2021

De Mediatheek bevindt zich op de 6e etage van ACTA, Amsterdam. In kamer 6N-81 kun je informatie krijgen over de diensten en de collectie van de mediatheek. De ACTA Mediatheek is een faculteitsbibliotheek van de Vrije Universiteit Amsterdam.

Openingstijden

Vanwege de landelijke coronamaatregelen zijn de openingstijden in aangepast. Neem voorafgaand aan je bezoek contact op met de mediatheek. Dat voorkomt teleurstelling en draagt bij aan de drukte-spreiding in de mediatheek. 

De mediatheek is in de maand september elke week geopend op dinsdag, woensdag en donderdag van 9.00 tot 17.00 uur. Dit met uitzondering van 16 en 22 september. Op donderdag 16 september is de mediatheek geopend van 9.00 tot 12.30 uur en op woensdag 22 september van 12.30 tot 17.00 uur. 

Rond feestdagen en vakanties gelden aangepaste openingstijden.

Reserveringen

Vanwege de landelijke coronamaatregelen is het op dit moment niet mogelijk om boeken te reserveren. De pc-zalen op de 6e etage zijn wel de hele week geopend: maandag t/m donderdag van 07:00 - 22:00 uur en vrijdag van 07:00 - 21:00 uur.

Handleiding 

Zoek je literatuur voor een bepaald onderwerp? Lees dan onze handige tips en de praktische instructie in onze Handleiding Mediatheek.

Toegang Universiteitsbibliotheken

Studenten hebben naast de toegang tot de Mediatheek, ook toegang tot de Universiteitsbibliotheken van de Vrije Universiteit Amsterdam en de Universiteit van Amsterdam.

Op zoek naar academische informatie?

Neem contact op met de Mediatheek

020-598 0250

Mediatheek
6e etage
Gustav Mahlerlaan 3004
1081 LA Amsterdam