Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is bewaard in Mijn studiekeuze.
Deze opleiding kan niet bewaard worden.
Je bent nog niet ingelogd in Mijn studiekeuze. Log in of maak een account aan om jouw opleidingen op te slaan.
Er gaat iets mis, probeer het later nog een keer.

Mediatheek

Laatst gewijzigd op 28 juli 2021

De Mediatheek bevindt zich op de 6e etage van ACTA, Amsterdam. In kamer 6N-81 kun je informatie krijgen over de diensten en de collectie van de mediatheek. De ACTA Mediatheek is een faculteitsbibliotheek van de Vrije Universiteit Amsterdam.

Openingstijden

De mediatheek is elke week op dinsdag en woensdag geopend. Vanwege de landelijke coronamaatregelen zijn de openingstijden aangepast. Neem daarom voorafgaand aan je bezoek contact op met de mediatheek. Dat voorkomt teleurstelling en draagt bij aan de drukte-spreiding in de mediatheek. Rond feestdagen en vakanties gelden aangepaste openingstijden.

Reserveringen

Vanwege de landelijke coronamaatregelen is het op dit moment niet mogelijk om boeken te reserveren. De pc-zalen op de 6e etage zijn wel de hele week geopend: maandag t/m donderdag van 07:00 - 22:00 uur en vrijdag van 07:00 - 21:00 uur.

Handleiding 

Zoek je literatuur voor een bepaald onderwerp? Lees dan onze handige tips en de praktische instructie in onze Handleiding Mediatheek.

Toegang Universiteitsbibliotheken

Studenten hebben naast de toegang tot de Mediatheek, ook toegang tot de Universiteitsbibliotheken van de Vrije Universiteit Amsterdam en de Universiteit van Amsterdam.

Log in met je VU account om de content op deze pagina te bekijken

Inloggen