Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is bewaard in Mijn studiekeuze.
Deze opleiding kan niet bewaard worden.
Je bent nog niet ingelogd in Mijn studiekeuze. Log in of maak een account aan om jouw opleidingen op te slaan.
Er gaat iets mis, probeer het later nog een keer.

ACTA Dental Education: bij- en nascholing

ACTA Dental Education is hét adres voor bij- en nascholing binnen de Tandheelkunde.

We bieden over de gehele breedte van de tandheelkunde cursussen, workshops, symposia, masterclasses, leergangen, e-learning en het QualityPractice programma aan.  De meeste bij- en nascholing vindt plaats op ACTA, maar het is ook mogelijk om een cursus op locatie, bijvoorbeeld in uw praktijk, te organiseren. Op onze website www.acta-de.nl vindt u meer informatie over ons aanbod, voor tandartsen, mondhygiënisten, (preventie)assistenten en andere mondzorgprofessionals.

QualityPractice

Het QualityPractice lidmaatschap biedt tandartsen en mondhygiënisten betrouwbare, klinisch relevante en actuele nascholing waarmee KRT/KRM punten kunnen worden behaald. Binnen het lidmaatschap heeft u de keuze uit diverse themadagen, PAOT cursussen en e-learning (ook voor assistenten). Daarnaast ontvangt u het QualityPractice tijdschrift en kunt u de bijbehorende kennistoetsen maken om KRT punten te behalen. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de website van QualityPractice: www.qualitypractice.nl.

ACTA Talks

Bent u geïnteresseerd in een spreker van ACTA voor een van uw eigen evenementen? Of heeft u een onderwerp waar u een spreker bij zoekt? Kijkt u dan eens op de website van ACTA Talks: www.acta-de.nl/acta-talks. Wij helpen u graag verder!

Evenementen en facilitaire verhuringen

Wilt u een evenement organiseren op ACTA of een zaal huren? Wij sturen u graag een vrijblijvende offerte!

ACTA Dental Education BV (ADE)

020 59 80308

Locatie: 0N93