Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is bewaard in Mijn studiekeuze.
Deze opleiding kan niet bewaard worden.
Je bent nog niet ingelogd in Mijn studiekeuze. Log in of maak een account aan om jouw opleidingen op te slaan.
Er gaat iets mis, probeer het later nog een keer.

Waarom bij ACTA?

ACTA is een van de grootste tandheelkunde opleidings- en onderzoeksinstituten van Europa. De afstand tussen onderwijs en onderzoek is daardoor klein en de laatste ontwikkelingen zie je direct terug in het onderzoek. Veel docenten zijn bekende onderzoekers in hun vakgebied.

De opleiding is veelzijdig

Tandheelkunde is zowel praktisch, wetenschappelijk als communicatief. Je leert mensen behandelen en je leert hoe je dat zo effectief mogelijk doet. Tandheelkunde is dus geschikt voor mensen die graag dingen willen doen, maar die daarnaast ook in staat zijn na te denken en te reflecteren op datgene waarmee ze bezig zijn.

Bij ACTA sta jij centraal

Jij en jouw leerproces zijn de uitgangspunten van de opleiding. Kennis op zichzelf is niet het doel; jij moet die kennis kunnen toepassen. De competenties die jij je eigen moet maken zijn afgeleid van de (latere) beroepspraktijk.

Een dag studeren bij ACTA

Vraag jij je af waarom je bij ACTA moet komen studeren? Bekijk dan het filmpje van de studenten Tandheelkunde Matthijs de Jong en Sander Corten. Zij laten je zien hoe hun dag eruitziet.