Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is opgeslagen in Mijn Studiekeuze.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.

Veel belangstelling voor Tandheelkunde op bachelordagen VU en UvA

14 november 2023
Studiekiezers en hun ouders konden op 3 en 4 november 2023 de Vrije Universiteit Amsterdam bezoeken voor informatie over de studie Tandheelkunde. En op 10 november organiseerde de Universiteit van Amsterdam een open dag. Alledrie de dagen beantwoordden ACTA-studenten op locatie de vragen van de studiekiezers.

De ACTA-informatiestands werden druk bezocht op beide locaties. De studentambassadeurs beantwoordden enthousiast alle vragen, lieten materialen zien en de boortjes en kaakjes werden goed bestudeerd. De bezoekers bladerden ook de 1e-jaarsstudieboeken met interesse door en testten hun kennis met een tandheelkundequiz.

Veel vragen gingen over de toetsen en of het moeilijk is. Kun je met een buitenlands diploma ook bij ACTA studeren? Wat zijn de verschillen tussen tandheelkunde-opleidingen? Over de richting orthodontie en vervolgstudie kaakchirurgie kwamen ook vragen.  

Volle zalen & Zoom

Studentambassadeurs Tycho en Jop en universitair hoofddocent Ronald Gorter gaven een presentatie op het podium bij VU over studeren bij ACTA. Ieder vrij plekje in de zaal werd benut, inclusief de trappen en desnoods maar staan achterin de zaal en op de tribune. Op zaterdag 11 november gaf Tycho samen met Ronald Gorter de presentatie online nog eens 2x aan studiekiezers die zich via UvA hebben aangemeld.

Professionele ambassadeurs

De Bachelordagen werden mede mogelijk gemaakt door onze professionele en supergemotiveerde (student)ambassadeurs: Alireza, Laith, Eva, Tycho, Jop, Rowin, Alianur, Bas, Kelis, Ivet, Tessa, Nima en Ronald Gorter. ACTA is trots op deze geweldige vertegenwoordigers.