Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is bewaard in Mijn studiekeuze.
Deze opleiding kan niet bewaard worden.
Je bent nog niet ingelogd in Mijn studiekeuze. Log in of maak een account aan om jouw opleidingen op te slaan.
Er gaat iets mis, probeer het later nog een keer.

Inschrijven

Patiënt worden bij ACTA? Dat kan door u in te schrijven via het inschrijfformulier.  Op dit moment wordt het inschrijfformulier geüpdatet. Zodra het formulier weer beschikbaar is, vindt u de link naar het document op deze pagina.

Belangrijke informatie voor patiënten op de wachtlijst

ACTA heeft helaas te maken met een achterstand in de zorgverlening. Dit komt door de coronapandemie. Vanwege de coronamaatregelen heeft ACTA in het afgelopen jaar aan minder patiënten zorg kunnen verlenen dan normaal.

Dit betekent dat bij onze kliniek voor Integrale Tandheelkunde de wachttijd tot aan de eerste intake-afspraak op dit moment langer is dan 6 maanden. Voor onze andere klinieken (orthodontie, kindertandheelkunde, orofaciale pijn en disfunctie, reconstructieve en restauratieve mondzorg, parodontologie, endodontologie en orale diagnostiek) geldt de gebruikelijke wachttijd. Hierover bent u door de kliniek zelf geïnformeerd.

Wij vinden dit erg vervelend. Natuurlijk doen wij er alles aan om de zorg zo snel mogelijk weer in te halen, zodat wij ook de patiënten op de wachtlijst kunnen helpen. Zodra u aan de beurt bent, benaderen wij u telefonisch.

Mocht u op de wachtlijst bij de kliniek voor Integrale Tandheelkunde staan en besluiten liever naar een andere tandheelkundige praktijk te gaan, dan willen wij u vragen ons hierover te informeren. Dat kan via telefoonnummer: 020 598 0380 of via e-mail: info@acta.nl.