Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is opgeslagen in Mijn Studiekeuze.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.

Persoonlijke gegevens mailen

ACTA stuurt mails met persoonsgegevens en/of informatie over uw mondgezondheid alleen naar u via de beveiligde e-mailomgeving Zivver. Gebruik Zivver ook als u een e-mail wilt sturen met persoonlijke gegevens.

Wij willen en moeten uw gegevens beschermen. Hierbij helpt Zivver. Zivver zorgt er namelijk voor dat uw gegevens alleen te zien zijn door personen die hiervoor toestemming hebben. 

We raden af om ons algemene mailadres (info@acta.nl) te gebruiken. De combinatie van uw naam, patiëntnummer en tijd van afspraak is namelijk al onveilig en kunt u daarom beter beveiligd naar ons e-mailen. 

Beveiligd mailen aan ACTA

Als u een beveiligde mail wilt versturen naar ACTA, adviseren wij u de zogenaamde 'conversation starter' van Zivver te gebruiken.  

Instructies beveiligd mailen

Zivver is een Engels systeem. De informatie in het systeem is dan ook in het Engels. U hoeft geen Engels te kunnen lezen om ons een beveiligde mail te sturen. Volg gewoon de volgende stappen: 

  1. Na het aanklikken van een van de links op deze pagina opent een Zivver-pagina. Vul uw naam in in het bovenste blok en uw e-mailadres eronder. Klik op ‘Uitwisseling starten’. 
  2. U ontvangt een mail van Zivver.com. Kopieer de code en druk op ‘Klik hier’ in de mail. 
  3. Er opent een nieuwe pagina. Plak de code in het invulblok en druk op ‘Bericht ontsleutelen’. 
  4. Klik op ‘Beantwoorden’. Er opent een nieuw bericht, waarin u uw mail kunt schrijven. U kunt ook een bijlage toevoegen. U hoeft in deze stap niet het veld voor de geadresseerde in te vullen. 
  5. Klik op ‘Versturen’ als u klaar bent met uw mail. Uw mail is naar ACTA gestuurd! 
  6. U krijgt een mail wanneer er een nieuw bericht klaarstaat. Deze ontvangt u op het ingevulde mailadres in stap 1. 

Wijziging doorgeven

Als uw mailadres of telefoonnummer wijzigt, is het belangrijk dat u dit zo snel mogelijk aan ACTA doorgeeft. Zo kunnen we veilig met u in contact blijven.

Afspraken & Informatie

Vraag of opmerking over uw afspraak of behandeling?

020-598 03 80 op werkdagen van 7.30 tot 17.15 uur. Ook als het om spoed gaat. Vul het terugbelformulier in als u ons telefonisch niet kan bereiken.

Bekijk de informatie over veilig mailen of mail direct veilig, via: algemene vrageninschrijven of opvragen patiëntdossier

Bekijk de contactinformatie van ACTA

Heeft u pijnklachten buiten onze openingstijden?

Tandarts Bemiddelingsbureau (TBB): 020-303 45 00