Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is bewaard in Mijn studiekeuze.
Deze opleiding kan niet bewaard worden.
Je bent nog niet ingelogd in Mijn studiekeuze. Log in of maak een account aan om jouw opleidingen op te slaan.
Er gaat iets mis, probeer het later nog een keer.

Proefstuderen

Als studiekiezer kun je Proefstuderen om ACTA beter te leren kennen en kennis te maken met de opleiding. Proefstuderen zal dit studiejaar plaatsvinden op 26 november 2022 en 14 januari 2023.

Proefstuderen maakt deel uit van de voorlichting om studiekiezers te ondersteunen bij het maken van de studiekeuze. Deelname is uitsluitend mogelijk als je overweegt mee te doen aan de selectieprocedure voor de plaatsing van de bacheloropleiding Tandheelkunde bij ACTA van studiejaar 2023-2024. 

Deelname aan Proefstuderen wordt meegewogen bij de beoordeling van het persoonlijk dossier in de selectieprocedure. Na controle van jouw deelname aan Proefstuderen ontvang je een certificaat van deelname. Dit voeg je toe aan je persoonlijk dossier als bewijsstuk. 

Aanmelden
Aanmelden voor Proefstuderen kan via het aanmeldformulier Proefstuderen 2023-2024. Je kunt je tot uiterlijk 21 november 2022 aanmelden voor de sessie op 26 november, en tot uiterlijk 9 januari 2023 voor de sessie op 14 januari. In beide gevallen sluit de aanmelding om 23:59 uur CET.

Meld je tijdig aan, want vol is vol!

Eerder deelgenomen

Heb je in de afgelopen drie studiejaren (dus sinds 1 september 2019) al eerder deelgenomen aan Proefstuderen dan kun je niet nogmaals deelnemen. Voeg het certificaat van deelname dat je toen hebt ontvangen toe aan je persoonlijk dossier voor dit jaar.
Heb je deelgenomen vóór 1 september 2019, dan is jouw certificaat van deelname niet meer geldig. Je kunt opnieuw deelnemen aan Proefstuderen. Meld je dan aan via de link hierboven.

Vervangende opdracht
Wil je meedoen aan de selectieprocedure voor studiejaar 2023-2024 maar is het voor jou niet mogelijk of realistisch om deel te nemen aan Proefstuderen? Stuur dan voor 9 januari 2023, 23:59 uur CET, een e-mail met een gemotiveerd verzoek aan de selectiecommissie van ACTA via onderwijsbureau@acta.nl. De selectiecommissie beoordeelt jouw verzoek en zal indien gegrond bevonden een oplossing aanbieden.

De laatste stap voor het inschrijven
Proefstuderen is voor die studiekiezers voor wie de bacheloropleiding Tandheelkunde een haalbare en serieuze vervolgopleiding is. De eerste twee stappen uit de voorlichtingswegwijzer heb je al genomen voordat je gaat Proefstuderen, waardoor je weet dat je kunt en wilt deelnemen aan de selectie.

Let op! Het op eigen initiatief meelopen met een student/medewerker bij ACTA of anderszins aanwezigheid in het ACTA gebouw geldt niet als deelname aan Proefstuderen ACTA.