Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is bewaard in Mijn studiekeuze.
Deze opleiding kan niet bewaard worden.
Je bent nog niet ingelogd in Mijn studiekeuze. Log in of maak een account aan om jouw opleidingen op te slaan.
Er gaat iets mis, probeer het later nog een keer.

Proefstuderen

Als studiekiezer kun je Proefstuderen om ACTA beter te leren kennen en kennis te maken met de opleiding. Proefstuderen zal dit studiejaar plaatsvinden op 27 november 2021 en 8 januari 2022.

Aanmelden kan tot uiterlijk 3 januari 2022 om 23:59 uur CET. Door de beperkingen in verband met corona zal Proefstuderen dit jaar online georganiseerd worden. 

Proefstuderen maakt deel uit van de voorlichting om studiekiezers te ondersteunen bij het maken van de studiekeuze. Deelname is uitsluitend mogelijk als je overweegt mee te doen aan de selectieprocedure voor de plaatsing van de bacheloropleiding Tandheelkunde bij ACTA van studiejaar 2022-2023. Je mag in totaal maar één keer deelnemen aan Proefstuderen. Heb je al eerder deelgenomen aan het proefstuderen dan kun je niet nogmaals deelnemen.

Deelname aan Proefstuderen wordt meegewogen bij de beoordeling van het persoonlijk dossier in de selectieprocedure. Na controle van jouw deelname aan Proefstuderen ontvang je een certificaat van deelname. Dit voeg je toe aan je persoonlijk dossier als bewijsstuk. Heb je al eerder deelgenomen aan Proefstuderen? Dan kun je het certificaat van deelname dat je toen ontvangen hebt toevoegen aan je persoonlijk dossier voor dit jaar.

Wil je meedoen aan de selectieprocedure voor studiejaar 2022-2023 maar is het voor jou niet mogelijk of realistisch om deel te nemen aan Proefstuderen? Stuur dan voor 3 januari 2022, 23:59 uur CET, een e-mail met een gemotiveerd verzoek aan de selectiecommissie van ACTA via onderwijsbureau@acta.nl. Dan kijkt de selectiecommissie of hiervoor een oplossing te vinden is.

Aanmelden
Aanmelden voor Proefstuderen kan via het aanmeldformulier Proefstuderen 2022-2023. Je kunt je tot uiterlijk 3 januari 2022, 23:59 uur CET aanmelden.

De laatste stap voor het inschrijven
Proefstuderen is voor die studiekiezers voor wie de bacheloropleiding Tandheelkunde een haalbare en serieuze vervolgopleiding is. De eerste 2 stappen uit de voorlichtingswegwijzer heb je al genomen voordat je gaat Proefstuderen, waardoor je weet dat je kunt en wilt deelnemen aan de selectie.

Let op! Het op eigen initiatief meelopen met een student/medewerker bij ACTA of anderszins aanwezigheid in het ACTA gebouw geldt niet als deelname aan Proefstuderen ACTA.