Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is opgeslagen in Mijn Studiekeuze.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.

Proefstuderen

Als studiekiezer kun je Proefstuderen om ACTA beter te leren kennen en kennis te maken met de opleiding. Proefstuderen zal dit studiejaar plaatsvinden op 25 november 2023 en 13 januari 2024.

Proefstuderen maakt deel uit van de voorlichting om studiekiezers te ondersteunen bij het maken van de studiekeuze. Deelname is uitsluitend mogelijk als je overweegt mee te doen aan de selectieprocedure voor de plaatsing van de bacheloropleiding Tandheelkunde bij ACTA van studiejaar 2024-2025. 

Deelname aan Proefstuderen wordt meegewogen bij de beoordeling van het persoonlijk dossier in de selectieprocedure. Na controle van jouw deelname aan Proefstuderen ontvang je een certificaat van deelname. Dit voeg je toe aan je persoonlijk dossier als bewijsstuk. 

Aanmelden

Aanmelden voor Proefstuderen kan via het aanmeldformulier Proefstuderen 2024-2025 vanaf 2 oktober 2023 vanaf 10.00 uur. Je kunt je tot uiterlijk 19 november 2023 aanmelden voor de sessie op 25 november, en tot uiterlijk 7 januari 2024 voor de sessie op 13 januari. In beide gevallen sluit de aanmelding om 23:59 uur CET.

Meld je tijdig aan, want vol is vol!

Eerder deelgenomen

Heb je na 1 september 2020 deelgenomen aan Proefstuderen dan kun je niet nogmaals deelnemen. Voeg het certificaat van deelname dat je toen hebt ontvangen toe aan je persoonlijk dossier voor dit jaar.
Heb je vóór 1 september 2020 deelgenomen aan Proefstuderen, dan is jouw certificaat van deelname niet meer geldig. Je kunt dan opnieuw deelnemen door je aan te melden. 

Vervangende opdracht

Wil je meedoen aan de selectieprocedure voor studiejaar 2024-2025 maar is het voor jou niet mogelijk of realistisch om deel te nemen aan Proefstuderen? Stuur dan voor 7 januari 2024, 23:59 uur CET, een e-mail met een gemotiveerd verzoek aan de selectiecommissie van ACTA via onderwijsbureau@acta.nl. De selectiecommissie beoordeelt jouw verzoek en zal indien gegrond bevonden een oplossing aanbieden.

De laatste stap voor het inschrijven

Proefstuderen is voor die studiekiezers voor wie de bacheloropleiding Tandheelkunde een haalbare en serieuze vervolgopleiding is. De eerste twee stappen uit de voorlichtingswegwijzer heb je al genomen voordat je gaat Proefstuderen, waardoor je weet dat je kunt en wilt deelnemen aan de selectie.

Let op! Het op eigen initiatief meelopen met een student/medewerker bij ACTA of anderszins aanwezigheid in het ACTA gebouw geldt niet als deelname aan Proefstuderen ACTA.