Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is bewaard in Mijn studiekeuze.
Deze opleiding kan niet bewaard worden.
Je bent nog niet ingelogd in Mijn studiekeuze. Log in of maak een account aan om jouw opleidingen op te slaan.
Er gaat iets mis, probeer het later nog een keer.

Proefstuderen

Als studiekiezer kun je Proefstuderen om ACTA beter te leren kennen en kennis te maken met de opleiding. Je kunt je tot uiterlijk 4 januari 2021 om 23:59 uur CET aanmelden.

Door de beperkingen in verband met de corona pandemie zal het Proefstuderen dit jaar online plaatsvinden

Het Proefstuderen maakt deel uit van de voorlichting om studiekiezers te ondersteunen bij het maken van de studiekeuze. Deelname is uitsluitend mogelijk voor studiekiezers die overwegen mee te doen aan de selectieprocedure voor de plaatsing van de bacheloropleiding Tandheelkunde bij ACTA van studiejaar 2021-2022 en die nog niet eerder meegedaan hebben aan het proefstuderen. Deelname aan proefstuderen wordt meegewogen bij de beoordeling van dossiers in de selectieprocedure. De selectiecommissie heeft de data van proefstuderen bepaald op 28 november 2020 en 9 januari 2021.

Wanneer het voor een kandidaat, die mee wil doen met de selectieprocedure voor studiejaar 2021-2022, niet mogelijk of realistisch is om aan het proefstuderen bij ACTA mee te doen, dan kan de kandidaat via een e-mail naar onderwijsbalie@acta.nl een gemotiveerd verzoek doen aan de selectiecommissie van ACTA om te kijken of een oplossing hiervoor kan worden gevonden. De kandidaat dient dit verzoek te doen voor of op de uiterste aanmelddatum voor het proefstuderen, d.w.z. 4 januari 2021.

Aanmelden

Je meldt je aan via het onderstaande online formulier aan. Je kunt je tot uiterlijk 4 januari 2020 om 23:59 uur CET aanmelden.

De laatste stap voor het inschrijven

Het Proefstuderen is voor die studiekiezers voor wie de studie tandheelkunde een haalbare en serieuze vervolgopleiding is. De eerste twee stappen uit de voorlichtingswegwijzer heb je al genomen voordat je gaat proefstuderen, waardoor je weet dat je kunt en wilt deelnemen aan de selectie.

Meer informatie

Ga naar de voorlichtingswegwijzer